By: Aisy Merza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-May-2010 08:28 Email | Share | | Bookmark
Faizura dan Fauzi

 
 
 
View all 15 photos...
Jap lg nak tgk konsert double trouble...mesti best punye..sambil2 tu gua upload la keje baru gua..faizura dan mohd fauzi nama pengantin ni...nanti gua tanye fotografer..gambar diambil oleh faizul..seorang lagi fotografer berbakat..dia yg pas job editing ni kat gua utk dibuat story album..so gua kasik preview skit hasil keje gua..nanti dh setel sume gua letak lg..


Tuesday, 9-Mar-2010 15:48 Email | Share | | Bookmark
Muka Pecah Tanah

 
Ari ni gua buat kepala surat plak..kasik artistik skit..baru ngam..modelnya..tak lain tak bkn bini gua la...letak muka org lain kang kena pelangkung plak kang...


Sunday, 7-Mar-2010 14:28 Email | Share | | Bookmark
Gambar bini gua la jadi eksperimen

 
 
 
Sambil2 tgk cite kingkong gua sambung la edit gmbr utk album gua..bnyk sgt gmbr sampai x tau nk pilih..ari ni ni la gmbr gua pilih


Saturday, 6-Mar-2010 08:05 Email | Share | | Bookmark
Sape nak gua edit gambar dia?

 
 
 
View all 9 photos...
Gua kasik tgk kat kawan gua fotopages ni..dia minat teknik gua..dia suh la gua edit master copy gambar2 wedding dia dulu tu...gua ok je..dpt gak improve skill gua..selain menerima upah editing...haha...so gua fikir nape gua tak offer kat org lain sesapa yg nak khidmat gua ni...dpt gak duit lebih skit...camtu la...

Sesapa ada gmbr lum edit tu dan minat ngan teknik gua...nak suh gua edit...sila2 la call gua...kita bincang rege kemudian..amacam? gua cas murah2 punye... sesapa tak minat leh tutup page gua..haha..orait!!!

Call gua at 013-2386200...email pun bole: amaringo79@yahoo.com ...call me MAWI yeah!

Tak cukup dgn tu...gua tambah lg bisnes..haha..sesapa yg nk sewa baju pengantin ungu yg gua pakai ni..bole cal gua jugak..kalo nak tgk kaler purple yg betul bole ke

http://bajupengantinungu.blogspot.com

ha..dlm blogspot tu..exact kaler..gmbr lum edit punye


Wednesday, 3-Mar-2010 15:30 Email | Share | | Bookmark
Bini gua sakit pale

 
 
 
Sian hari ni bini gua sakit pale..dh bape bulan dh camni..maklum la ada budak kecik dlm perut dia..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net